La costa de l’església de Porto Cristo, plena d’herbes i contenidors mal posats

Novament els carrers del Port són protagonistes, i no per a bé
El carrer Cristòfol Colom i la plaça del Carme de Porto Cristo, uns dels principals atractius del poble, tampoc no se salven de la brutos i les malesherbes que molts de veïnats han anat denunciant durant els darrers mesos. Apunten que sovint es repeteixen conductes incíviques per part de grups de persones que mengen pipes, al·lots amb el patinet per l’escala del temple, pels carrers en direcció prohibida. També apunten que l’Ajuntament i la Policia Local en tenen constància.
A més, a això s’hi suma la manca de manteniment per part de la concesionària municipal, el que dóna com a resultat una imatge triata de voravies plenes d’herba o jardineres sense cuidar. Tot això a un dels indrets amb més encant del poble i el centre del que fou el nucli primitiu de població, amb algunes cases que consten al Catàleg de Patrimoni de Manacor.
Cal dir també que una coneguda hamburgueseria té el seu contenidor ocupant la voravia del començament de la costa, el que impedeix el trànsit normal de peatons. “Hem enviat correus amb fotografies a l’Ajuntament i no veim la diferència. Hi ha un cansament de pagar imposts per no res…”, critiquen.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad