Veïns de Porto Cristo demanen a l’Ajuntament que persegueixi els incívics que embrutin

L’Associació de Veïnats de Porto Cristo ha denunciat l’excessiva “permissivitat” per part de l’ajuntament de Manacor a l’hora de preseguir “les males conductes, faltes de respecte, la mala educació i mal civisme que pateixen algunes zones molt localitzades del poble”. “Una d’aquestes zones és la de davant l’aquari, una autèntica vergonya de brutor i degradació, bosses de fems escampades per tot, vehicles abandonats, mobles i electrodomèstics tirats… en general un importantissim desgast de l’entorn (que és de tots), i que passa?? res de res!!”, critiquen els veïns.

“És un poble amb un encant que t’arriba a l’ànima, té vistes panoràmiques espectaculars, racons màgics i cales plenes d’història, i cada dia més habitants, a dia d’avui passen bé els 8.000, amb un increment considerable a l’estiu. L’Associació creu fermament que alguns aspectes en la gestió des de l’Ajuntament de Manacor són millorables. Qui ho pateix realment són els veïns que fan tot el contrari, s’apliquen amb disciplina per complir amb les normes de civisme i sentit comú per una bona convivència”.

 

 

L’associació no acaba d’entendre “Per què si tots ens esforçam en complir amb la recollida selectiva, en cuidar l’entorn, en tenir cura dels nostres cans, a determinades persones se’ls permet fer el que els dóna la real gana i sense cap conseqüència?. Per quin motiu els que ho feim bé, hem de xuclar la ‘brutícia’ de qui ho vol fer malament? Ja està bé!! basta de tanta permissivitat!”.

Encoratgen a l’Ajuntament a “actuar sense por”, sobretot pel que fa a l’abandó de bosses de recollida selectiva a llocs inadequats; “Hi ha hagut mesos i mesos de marge, heu avisat, heu visitat, heu predicat, heu demanat, heu informat… i rès! i els que ho fan bé ja estan farts!! veuen com cada dia s’axeiquen al matí i l’entorn està més i més brut i degradat, enfadadissims i amb raó!! ells han complit, han fet el que voltros els hi heu demanat, però ara són ells els que demanen una resposta que de moment no arriba. O tots o cap!!”.

L’associació de veïns de Porto Cristo reclama atenció i exigeix al consistori una actuació per frenar d’una vegada per totes “aquesta penosa i trista situació. Ara ja no aturarem, la injustícia no té cabuda dins els nostres principis. Estam per millorar les coses, vetllar pel benestar dels veïns i arribarem a on faci falta!”, finiquita l’Associació de Veïnats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad