Manacor ja no té cap pacient ingressat per coronavirus

El darrer malalt per COVID-19 que quedava a planta ja ha estat donat d’alta

 

L’Hospital de Manacor ha anunciat avui dissabte la notícia més esperada: que ja no queda cap ingressat amb COVID-19 a planta. Un gran anunci que fa que per primera vegada en tres mesos el centre hospitalari quedi a zero en quan a nombre d’infectats per coronavirus. Tot i això, des del centre s’indica que ara s’ha d’anar més alerta que mai i que això no vol dir que no hi pugui haver un rebrot del nou virus. D’aquesta manera el Sector Sanitari de Llevant queda sense ingressats des de que va començar l’estat d’alarma.

“En saber que m’haurien d’intubar, vaig avisar als meus familiars per acomiadar-me”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad