Així és el nou catamarà de Rafel Nadal que ja és a Porto Cristo

Amb un preu que ronda els 5,5 milions d’euros

 

El nou catamarà de Rafel Nadal ja és amarrat a un pantalà de Club Nàutic de Porto Cristo. Ahir capvespre molts van ser els curiososos que van vigilar l’arribada de la nova embarcació del tennista manacorí fins al port del Llevant, ara que acaba de fer els trent-quatre anys.

El model del catamarà, que té un preu que ronda els 5,5 milions d’euros, és el 80 Sunreef Power. Compta amb 23,95 metres d’eslora, una mànega de 12 metres i una capacitat per a 12 passatgers. El tennista ha dit adéu al que fins ara era el seu iot, el Beethoven, a la venda per 2,6 milions d’euros, que va ser un encàrrec a la companyia italiana Montecarlo Yatchs.

 

 

Compta amb diversos dormitoris per a fins a dotze persones, spa, piscina d’hidromassatge i bar. Una de les característiques del iot que més destaca és la suite principal, que incorpora un llit doble que dóna a la terrassa de proa, un bany amb dutxa arran de terra, vestidor i escriptori. També disposa d’una llanxa auxiliar i motos d’aigua.

Fa quasi un any Nadal va viatjar fins a la ciutat polonesa de Gdansk, on es troben les oficines centrals de l’empresa que ha fabricat l’embarcació. En aquells moments el tennista va declarar a Francis Lapp, fundador de Sunreef Power: “Com algú que ha nascut en una illa, la mar forma part de la meva vida i no és un secret que l’estimo. Cada vegada que estic a casa, a Mallorca, intento sortir i cercar aquest moment en el qual poder gaudir en un vaixell”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad