Manacor a punt de quedar-se sense ingressats per coronavirus

Després de gairebé tres mesos de crisi sanitària

 

L’Hospital de Manacor està a punt de quedar-se sense ingressats positius per coronavirus. Segons les darreres dades, hi continua havent-hi un sol pacient a planta després de gairebé tres mesos de crisi sanitària, símptoma clar que la desescalada de moment està funcionant al Sector Sanitari de Llevant. Evidentment, no hi ha tampoc cap ingressat a la Unitat de Cures Intenssives (UCI), des de que el darrer sortís fa més d’una setmana. Un dies en que també cal destacar la sortida de la UCI del cap de Cardiologia del propi Hospital de Manacor, Bernardo García de la Villa.

“En saber que m’haurien d’intubar, vaig avisar als meus familiars per acomiadar-me”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad