Manacor està a un sol pacient de quedar-se sense ingressats per coronavirus

S’aproxima a la xifra zero després de quasi tres mesos de crisi sanitària

 

Manacor s’aproxima a la xifra zero després de quasi tres mesos de crisi sanitària, confinament i fases de desescalada. El Sector Sanitari de Llevant (que també agrupa a altres municipis) està idò, a punt de quedar-se sense infectats ingressats a l’hospital comarcal de Manacor. En aquests moments, avui dimecres, tan sols hi ha una persona a planta positiva per COVID-19, mentre que, evidentment, no n’hi ha cap ja a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un símptoma excel·lent de cara a afrontar el que queda de desescalada i confiant que ben prest el rastre de coronavirus a Manacor sigui nul.

“En saber que m’haurien d’intubar, vaig avisar als meus familiars per acomiadar-me”

“L’ús de guants està contraindicat, ens donen una falsa sensació de seguretat”

Surten els dos darrers pacients amb coronavirus de l’UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad