Manacor està a un sol pacient de quedar-se sense ingressats per coronavirus

S’aproxima a la xifra zero després de quasi tres mesos de crisi sanitària

 

Manacor s’aproxima a la xifra zero després de quasi tres mesos de crisi sanitària, confinament i fases de desescalada. El Sector Sanitari de Llevant (que també agrupa a altres municipis) està idò, a punt de quedar-se sense infectats ingressats a l’hospital comarcal de Manacor. En aquests moments, avui dimecres, tan sols hi ha una persona a planta positiva per COVID-19, mentre que, evidentment, no n’hi ha cap ja a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un símptoma excel·lent de cara a afrontar el que queda de desescalada i confiant que ben prest el rastre de coronavirus a Manacor sigui nul.

“En saber que m’haurien d’intubar, vaig avisar als meus familiars per acomiadar-me”

“L’ús de guants està contraindicat, ens donen una falsa sensació de seguretat”

Surten els dos darrers pacients amb coronavirus de l’UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad