Per què fins fa poc es donava a menjar als infants un cor cru d’oronella?

Aquesta setmana el nostre expert en cultura popular, Rafel Perelló, ens fà cinc cèntims de per què sels donava a menjar als infants un cor cru d’oronella; com se sabia, sense entrar, que a una casa havia nascut un nin o una nina o què passa si una falzia fa niu allà mateix durant set anys seguits…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad