Google situa la basílica de Son Peretó a la carretera de Porto Cristo

La imatge

 

Google maps, el servei de geolocalització del cercador més famós del món, situa la basílica paleocristiana de Son Peretó, famosa per ser un jaciment importantíssim on s’hi assentaren comercial i funeràriament els primers cristians manacorins, a prop del nucli urbà de Manacor, però no a la carretera de que du a Sant Llorenç (on està situada realment) sino a la de Porto Cristo. A més, la torna a batiar amb al nom inventat de Basílica Neocristiana, amb la qual cosa, si a més li afegim que inclou fotos que en poc o res es corresponen amb el Son Peretó original, tenim un bullit geo-històric important.

Els jaciments arqueològics explicats a través del mòbil

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad