El cotxes abandonats al polígon o les ajudes a autònoms, eixos de la reunió Pimem-Ajuntament

Mateu Catalá, president de la PIMEM Manacor, es reunieix amb la primera tinent de batle, Núria Hinojosa

 

“Hem analitzat els principals problemes que afecten al polígon de Manacor i les noves ajudes als autònoms”, explica Mateu Català, president de PIMEM Manacor, després de la reunió mantinguda ahir amb Núria Hinojosa, primera tinent batle i delegada d’Urbanisme i Foment de l’Ocupació de l’ajuntament de Manacor.

És la primera vegada que l’entitat s’ha reunit amb l’executiu del municipi i Catalá ha aprofitat per plantejar tots aquells problemes que PIMEM ha detectat al polígon. “Nombrosos cotxes abandonats que no es retiren, manca d’aparcaments o problemes amb el sistema d’aigües pluvials. Necessitam que s’apliquin solucions immediatament perquè això està impossibilitant el desenvolupament correcte de l’activitat empresarial”.

Respecte a la crisi del COVID-19 i les ajudes que s’estan planejant des de les administracions públiques, PIMEM Manacor i l’Ajuntament han decidit que formaran una comissió informativa per donar a conèixer als empresaris, totes aquelles mesures de les quals necessitin més informació. “La primera comissió la inaugurarem analitzant i explicant les ajudes a autònoms publicades pel Govern”.

Finalment, PIMEM Manacor s’ha ofert a col·laborar activament amb les noves iniciatives de l’Ajuntament. “Creim que tenen idees molt interessants per a les pimes. Volem ajudar a que la relació entre ajuntament i empresaris sigui fluida i beneficiosa per a tots”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad