El cotxes abandonats al polígon o les ajudes a autònoms, eixos de la reunió Pimem-Ajuntament

Mateu Catalá, president de la PIMEM Manacor, es reunieix amb la primera tinent de batle, Núria Hinojosa

 

“Hem analitzat els principals problemes que afecten al polígon de Manacor i les noves ajudes als autònoms”, explica Mateu Català, president de PIMEM Manacor, després de la reunió mantinguda ahir amb Núria Hinojosa, primera tinent batle i delegada d’Urbanisme i Foment de l’Ocupació de l’ajuntament de Manacor.

És la primera vegada que l’entitat s’ha reunit amb l’executiu del municipi i Catalá ha aprofitat per plantejar tots aquells problemes que PIMEM ha detectat al polígon. “Nombrosos cotxes abandonats que no es retiren, manca d’aparcaments o problemes amb el sistema d’aigües pluvials. Necessitam que s’apliquin solucions immediatament perquè això està impossibilitant el desenvolupament correcte de l’activitat empresarial”.

Respecte a la crisi del COVID-19 i les ajudes que s’estan planejant des de les administracions públiques, PIMEM Manacor i l’Ajuntament han decidit que formaran una comissió informativa per donar a conèixer als empresaris, totes aquelles mesures de les quals necessitin més informació. “La primera comissió la inaugurarem analitzant i explicant les ajudes a autònoms publicades pel Govern”.

Finalment, PIMEM Manacor s’ha ofert a col·laborar activament amb les noves iniciatives de l’Ajuntament. “Creim que tenen idees molt interessants per a les pimes. Volem ajudar a que la relació entre ajuntament i empresaris sigui fluida i beneficiosa per a tots”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad