Continuen les bones dades pel que fa als ingressats per coronavirus a Manacor

No hi ha nous pacients hospitalitzats des de fa dies

 

Les xifres continuen essent bones i paral·leles a la desescalada progressiva en la que està immersa tant l’illa com el Sector Sanitari de Llevant en particular. Així les coses, en aquests moments estam parlant de només dos pacients ingressats a l’Hospital de Manacor diagnosticats amb coronavirus. Tots dos a planta, el que vol dir que el seu pronòstic no és greu i que continua sense haver-hi cap més afectat de COVID-19 que hagi hagut de ser traslladat a la UCI des de fa més d’una setmana, amb la qual cosa, la tendència continua essent molt positiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad