Continuen les bones dades pel que fa als ingressats per coronavirus a Manacor

No hi ha nous pacients hospitalitzats des de fa dies

 

Les xifres continuen essent bones i paral·leles a la desescalada progressiva en la que està immersa tant l’illa com el Sector Sanitari de Llevant en particular. Així les coses, en aquests moments estam parlant de només dos pacients ingressats a l’Hospital de Manacor diagnosticats amb coronavirus. Tots dos a planta, el que vol dir que el seu pronòstic no és greu i que continua sense haver-hi cap més afectat de COVID-19 que hagi hagut de ser traslladat a la UCI des de fa més d’una setmana, amb la qual cosa, la tendència continua essent molt positiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad