Tot el cap de setmana sense nous ingressats i amb la UCI buida de coronavirus

Bones notícies des de l’Hospital de Manacor

 

Entrant a la segona setmana de la Fase 2 de desescalada, el Sector Sanitari de Llevant presenta un bon estat de salut per afrontar el que queda de la crisi derivada pel coronavirus. Durant aquest darrer cap de setmana, les xifres no han presentat cap novetat i per tant cap increment d’infectats per COVID-19, amb el que ara mateix el nombre d’ingressats a planta continua estable i només són dues persones les que encara es mantindran en observació. De la mateixa manera continua sense haver-hi cap malalt de virus a la Unitat de Cures Intensives des de fa una setmana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad