Llibres gratuïts al monòlit de Mossèn Alcover

La imatge

 

El monument dedicat al filòleg i autor de les Rondalles Mallorquines, Antoni Maria Alcover, situat al final del passeig Antoni Maura de Manacor, ha comparegut avui amb una desena de llibres i novel·les de tota casta i condició. La persona anòmina que els ha col·locat, també ha escrit dos missatges en folis que anunciaven que eren gratuïts i que qui volgués sels podia dur sense la necessitat de tornar-los. Una iniciativa altruista que ha sorprés a més d’un veïnat i ciutadà que passejava per devora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad