Llibres gratuïts al monòlit de Mossèn Alcover

La imatge

 

El monument dedicat al filòleg i autor de les Rondalles Mallorquines, Antoni Maria Alcover, situat al final del passeig Antoni Maura de Manacor, ha comparegut avui amb una desena de llibres i novel·les de tota casta i condició. La persona anòmina que els ha col·locat, també ha escrit dos missatges en folis que anunciaven que eren gratuïts i que qui volgués sels podia dur sense la necessitat de tornar-los. Una iniciativa altruista que ha sorprés a més d’un veïnat i ciutadà que passejava per devora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad