Ja només queden dues persones ingressades amb COVID a Manacor

Les xifres continuen paral·leles a la desescalada

 

La setmana acaba amb les bones notícies que es confirmaren ahir dissabte. I és que en un sol dia, els ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor passaren de quatre a dos, o sigui, a la meitat. Avui diumenge no s’ha registrat cap nou cas que hagi hagut de ser traslladat a planta, pel que tot fa pensar que aquesta segona setmana de Fase 2 continuarà amb les bones expectatives amb les que va començar. L’altre fet destacat és que des de fa dies tampoc queda cap malalt de COVID-19 a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Surten els dos darrers pacients amb coronavirus de l’UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad