Ja només queden dues persones ingressades amb COVID a Manacor

Les xifres continuen paral·leles a la desescalada

 

La setmana acaba amb les bones notícies que es confirmaren ahir dissabte. I és que en un sol dia, els ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor passaren de quatre a dos, o sigui, a la meitat. Avui diumenge no s’ha registrat cap nou cas que hagi hagut de ser traslladat a planta, pel que tot fa pensar que aquesta segona setmana de Fase 2 continuarà amb les bones expectatives amb les que va començar. L’altre fet destacat és que des de fa dies tampoc queda cap malalt de COVID-19 a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Surten els dos darrers pacients amb coronavirus de l’UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad