Un supermercat de Porto Cristo posa els productes essencials a preu de cost

Com a mesura de solidaritat per ajudar aquelles famílies del poble amb menys recursos

 

El supermercat Es Port, situat al carrer Bordils de Porto Cristo, ha decidit vendre a preu de cost tots aquells productes considerats essencials, per tal que les persones amb menys recursos puguin fer front a la crisi econòmica sobrevinguda per la pandèmia del coronavirus i omplir així el seu carro de la compra. El seu propietari explica que la mesura estarà vigent durant tot el mes de juny i que rebaixarà els “productes bàsics de primera necessitat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad