Un supermercat de Porto Cristo posa els productes essencials a preu de cost

Com a mesura de solidaritat per ajudar aquelles famílies del poble amb menys recursos

 

El supermercat Es Port, situat al carrer Bordils de Porto Cristo, ha decidit vendre a preu de cost tots aquells productes considerats essencials, per tal que les persones amb menys recursos puguin fer front a la crisi econòmica sobrevinguda per la pandèmia del coronavirus i omplir així el seu carro de la compra. El seu propietari explica que la mesura estarà vigent durant tot el mes de juny i que rebaixarà els “productes bàsics de primera necessitat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad