Tres altes en un dia tornen a desfermar l’optimisme a l’hospital de Manacor

Continua sense haver-hi malalts amb coronavirus a la UCI

 

Ni més ni menys que tres altes en un sol dia han fet passar, en qüestió d’hores, de la preocupació a l’optimisme al personal de l’Hospital de Manacor. I és que si ahir els malalts pamb coronavirus havien passat de cinc a set i es temia per una repuntada de casos coincidint amb la desescalada, avui les dades són ben distintes i s’ha passat dels set ingressats a planta, a tan sols quatre, la xifra més baixa pràcticament des de que va començar la crisi sanitària al Sector Sanitari de Llevant. Continua sense haver-hi cap cas a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad