Tres altes en un dia tornen a desfermar l’optimisme a l’hospital de Manacor

Continua sense haver-hi malalts amb coronavirus a la UCI

 

Ni més ni menys que tres altes en un sol dia han fet passar, en qüestió d’hores, de la preocupació a l’optimisme al personal de l’Hospital de Manacor. I és que si ahir els malalts pamb coronavirus havien passat de cinc a set i es temia per una repuntada de casos coincidint amb la desescalada, avui les dades són ben distintes i s’ha passat dels set ingressats a planta, a tan sols quatre, la xifra més baixa pràcticament des de que va començar la crisi sanitària al Sector Sanitari de Llevant. Continua sense haver-hi cap cas a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad