Els veïnats ja poden controlar quin dia s’ha de fer net el seu carrer

Una nova web del departament de Medi Ambient mostra mapes que ho expliquen de manera clara

 

El departament de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha obert una nova secció sobre neteja viària a la web www.residusmanacor.cat/neteja-viaria, des d’on s’hi poden descarregar els plànols que especifiquen les freqüències de neteja de cada nucli urbà del municipi de Manacor, indicant els dies de la setmana que es fa cada carrer.

Segons Medi Ambient, “el servei de neteja viària ha de tenir vocació de proximitat amb el ciutadà, que doni gran importància a l’agranada manual“. La neteja mixta, amb màquina agranadora i bufador, és el complement de l’agranada manual que ofereix mobilitat i rapidesa en la neteja. A més, la convencional es veu reforçada per una neteja amb aigua a pressió dels espais més transitats o sensibles, com les places i els carrers per a vianants.

Finalment, des del departament han volgut denotar que per motiu de la pandèmia del coronavirus el servei de neteja viària pot veure’s alterat en compliment dels protocols de neteja i desinfecció recomanats per les autoritats sanitàries.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad