Un vídeo mostra com era un dia de platja al Porto Cristo de 1930

El vídeo

La platja de Porto Cristo passa per ser, ben segur, la més filmada i fotografiada del municipi. Això, que és una cosa habitual avui en dia, no ho era tant a la dècada dels anys 30, quen tenir una càmera era un luxe a l’abast de poques persones. Aquí teniu la que probablement sigui la filmació més antiga que mostri un dia normal d’estiu a la platja de Porto Cristo.

Era l’any 1930, per tant abans de la guerra civil espanyola. Es poden veure jocs, banyadors o para-sols de l’època, dins un entorn ben conegut. Un vídeo de poc més de cinc minuts que està conservat a l’Arxiu del So i de la Imatge de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad