Un vídeo mostra com era un dia de platja al Porto Cristo de 1930

El vídeo

La platja de Porto Cristo passa per ser, ben segur, la més filmada i fotografiada del municipi. Això, que és una cosa habitual avui en dia, no ho era tant a la dècada dels anys 30, quen tenir una càmera era un luxe a l’abast de poques persones. Aquí teniu la que probablement sigui la filmació més antiga que mostri un dia normal d’estiu a la platja de Porto Cristo.

Era l’any 1930, per tant abans de la guerra civil espanyola. Es poden veure jocs, banyadors o para-sols de l’època, dins un entorn ben conegut. Un vídeo de poc més de cinc minuts que està conservat a l’Arxiu del So i de la Imatge de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad