Dos nous ingressos rompen la baixada de malalts per COVID-19 a Manacor

Rompen la tendència favorable dels darrers dies

 

Mentre les bones notícies es mantenen pel que fa a la Unitat de Cures Intensives (UCI), on ara mateix no hi ha cap malalt ingressat, les dolentes són els dos nous afectats per coronavirus que han hagut de ser duits a planta, amb el que les xifres passen dels cinc que es mantenien des de fa uns dies, a set. Una petita passa enrera que ara s’ha de veure si serà el començament d’una tendència negativa, o simplement un clot dins la corba descendent emmarcada dins la desescalada del COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad