Dos nous ingressos rompen la baixada de malalts per COVID-19 a Manacor

Rompen la tendència favorable dels darrers dies

 

Mentre les bones notícies es mantenen pel que fa a la Unitat de Cures Intensives (UCI), on ara mateix no hi ha cap malalt ingressat, les dolentes són els dos nous afectats per coronavirus que han hagut de ser duits a planta, amb el que les xifres passen dels cinc que es mantenien des de fa uns dies, a set. Una petita passa enrera que ara s’ha de veure si serà el començament d’una tendència negativa, o simplement un clot dins la corba descendent emmarcada dins la desescalada del COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad