Treballadors de l’Ajuntament i l’Hospital guarden un minut de silenci per les víctimes

La imatge

 

Els treballadors de l’Hospital i de l’ajuntament de Manacor han guardat, avui migdia, un minut de silenci en record de les víctimes del COVID-19. En el cas dels funcionaris i personal laboral del consistori, no ho han fet davant les oficines municipals, sino que cada un ho ha guardat des del seu espai de feina. Els que sí que han baixat i s’han concentrat davant la façana han estat els professionals de l’Hospital.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad