S’ajornen el pregó virtual i la sortida dels Cossiers d’aquest divendres

Degut al dol estatal de deu dies decretat pel govern central

 

Amb motiu del dol estatal de deu dies decretat pel govern central, i que va d’aquest dimarts 26 de maig fins el dijous 4 de juny, tant el pregó de Fires i Festes (ja gravat aquest dilluns) com la sortida virtual del Cossiers des de l’Escola de Mallorquí, han hagut de ser postposades (conjuntament amb altres actes previstos per ser difosos a través de les xarxes socials) fins els caps de setmana del 5, 6 i 7 de juny i del 12, 13 i 14. Com ja havíem avançat, enguany les Fires i Festes no tendran actes en viu que suposen la més mínima agolmeració de persones, òbviment per qüestions de seguretat.

Aquests són els cinc pregoners de les Fires i Festes d’enguany

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad