S’ajornen el pregó virtual i la sortida dels Cossiers d’aquest divendres

Degut al dol estatal de deu dies decretat pel govern central

 

Amb motiu del dol estatal de deu dies decretat pel govern central, i que va d’aquest dimarts 26 de maig fins el dijous 4 de juny, tant el pregó de Fires i Festes (ja gravat aquest dilluns) com la sortida virtual del Cossiers des de l’Escola de Mallorquí, han hagut de ser postposades (conjuntament amb altres actes previstos per ser difosos a través de les xarxes socials) fins els caps de setmana del 5, 6 i 7 de juny i del 12, 13 i 14. Com ja havíem avançat, enguany les Fires i Festes no tendran actes en viu que suposen la més mínima agolmeració de persones, òbviment per qüestions de seguretat.

Aquests són els cinc pregoners de les Fires i Festes d’enguany

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad