El desconfinament no fa créixer de moment el nombre d’ingressats a l’hospital

La UCI de Manacor continua lliure de malalts de coronavirus

 

La xifra d’ingressats per COVID-19 a l’Hospital de Manacor, no sols no augmenta sino que ha baixat des de l’inici del desconfinament amb l’entrada de les diferents fases. Ja fa més de quinze dies que es va abandonar la fase 0 i es va entrar a la primera, i res s’ha notat de moment al Sector Sanitari de Llevant, que inclús ha vist rebaixat a zero el número d’infectats per coronavirus a la UCI. Ara mateix al centre hospitalari manacorí s’hi troben ingressats cinc pacients, tots a planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad