Comencen les darreres obres de reparació del temporal a s’Illot

La durada aproximada serà de dos mesos i el cost serà de 30.082 euros

 

Comencen les obres de reparació del passeig de la Ronda del Matí de s’Illot. L’Ajuntament ha començat aquesta setmana les darreres obres relacionades amb el temporal Glòria, que va deixar nombrosos desperfectes arreu del municipi. En concret, les feines es basen en el reforç de l’estructura del passeig i del muret que fa de protecció d’aquest tram. La durada aproximada serà de dos mesos i el cost serà de 30.082 euros.

L’espectacular canvi d’aspecte de s’Illot en un dia

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad