Un centenar de capelles de Son Coletes, en perill de desplomar-se

L’Ajuntament haurà de dur a terme una actuació ràpida per evitar que s’hagin de clausurar

 

L’ajuntament de Manacor ha confirmat que 91 capelles de la part vella del cementiri de Son Coletes hauran de ser reparades de manera urgent. Els problemes afecten sobretot a les cobertes d’ambdues ales, fins a un punt que ja són inestables i podrien desplomar-se. De fet, dues d’elles ja han hagut de ser clausurades. Ara s’haurà de demanar ajuda al Consell de Mallorca o al Govern, donat que l’Ajuntament no pot assumir el cost de les obres, ara mateix en estudi per part del departament d’Urbanisme.

Així mateix, el consistori ha decidit reparar les dues ales del cementeri nou, que compten amb diverses filtracions provinents de les terrasses. Aquestes obres costarien més de 162.000 euros, que es repartirien en dues fases: dins el 2020 s’arreglaria una ala, amb un cost de 81.294 euros, i dins el 2021 la segona. Així, l’obra es traurà a concurs.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad