Manacor posa fi a un dels episodis més tètrics de la història del cementiri

Operaris buiden i netegen els tres habitacles on s’acumulaven més de 200 cossos de manera irregular

 

Operaris del cementiri municipal de Manacor han buidat durant les darreres setmanes els tres habitacles on s’acumulaven, de manera irregular, els més de 200 cossos en capses de cartró que foren ‘descoberts’ ara fa quasi un any en una visita rutinària per part de dos regidors de l’equip de govern. “Fa unes tres setmanes (i com havia determinat la jutjessa encarregada del cas) els restes van ser traslladats tots a l’ossera, que és on havia d’estar per dignitat”, explica el responsable municipal de Son Coletes, Carles Grimalt.

Els operaris van haver d’entrar amb un vestuari especial de seguretat “més impressionant que els EPI” per tal que cada un de les tres ‘habitacions’ quedàs neta de qualsevol resta. Després d’aquest procés, i en la més estricte soletat, el rector de Manacor, Antoni Amorós, va resar unes oracions per donar per conclòs el procés.

“Com es pot veure, aquests llocs no són osseres ni res semblant, el que fa que costi d’entendre com sabent-ho d’enrera, es va deixar que continuessin aquí dins en les condicions en que estaven”, uns damunt els altres, diu Grimalt.

Es tanca així un dels episodis més tètrics i desagradables de l’història recent del cementiri de Manacor, que afronta ara una altra serie de problemes de seguretat de cara als propers anys, a fi de posar-se al dia estètica i estructuralment.

El trasllat de 200 cossos del cementiri acaba sense responsables

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad