Ja només queden cinc ingressats per coronavirus a Manacor

Cap d’ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

 

Amb el pas dels dies, les xifres han anat transformant poc a poc el panorama sanitari del Sector de Llevant. I ho han fet per a bé. La corba, que ha anat baixant durant les darreres setmanes, ha arribat a la Fase 2 de desescalada sense cap pacient a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i amb els dos que hi havia fins ahir instal·lats a llits de planta, on ara mateix en queden cinc. Esperem que les cinc darreres persones de la comarca manacorina que hagin de ser ingressades a l’hospital de Manacor per COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad