Ja només queden cinc ingressats per coronavirus a Manacor

Cap d’ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

 

Amb el pas dels dies, les xifres han anat transformant poc a poc el panorama sanitari del Sector de Llevant. I ho han fet per a bé. La corba, que ha anat baixant durant les darreres setmanes, ha arribat a la Fase 2 de desescalada sense cap pacient a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i amb els dos que hi havia fins ahir instal·lats a llits de planta, on ara mateix en queden cinc. Esperem que les cinc darreres persones de la comarca manacorina que hagin de ser ingressades a l’hospital de Manacor per COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad