Surten els dos darrers pacients amb coronavirus de l’UCI de l’hospital de Manacor

El vídeo

Continuen les bones notícies que fan referència a l’Hospital de Manacor. Avui han sortit els dos darrers pacients amb COVID-19 que quedaven a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre, que passen ara a planta. El que ha suposat una enorme alegria entre tots els professionals.

https://www.facebook.com/HManacor/videos/2996083023846065/

Les teories d’una conspiració sanitària a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad