Les passes per comprar a ‘Demanacor.com’ en un vídeo

El vídeo

La plataforma de comerç en línia demanacor.com ja està en marxa. Aquestes són les instruccions per poder compra-hi cómodament. És gratuïta i té la intenció d’oferir el servei a totes les botigues, comerços, pimes i establiments turístics del municipi que així ho desitgin.

L’objectiu és ajudar-los a millorar les vendes i promocionar els productes, fer-los més accessibles a través d’Internet i fidelitzar la clientela. A més, a tothom que s’hi adhereixi, se li ofereix també formació gratuïta per al maneig d’aquesta nova plataforma de comerç electrònic.

 

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/2903123409814706/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad