Les passes per comprar a ‘Demanacor.com’ en un vídeo

El vídeo

La plataforma de comerç en línia demanacor.com ja està en marxa. Aquestes són les instruccions per poder compra-hi cómodament. És gratuïta i té la intenció d’oferir el servei a totes les botigues, comerços, pimes i establiments turístics del municipi que així ho desitgin.

L’objectiu és ajudar-los a millorar les vendes i promocionar els productes, fer-los més accessibles a través d’Internet i fidelitzar la clientela. A més, a tothom que s’hi adhereixi, se li ofereix també formació gratuïta per al maneig d’aquesta nova plataforma de comerç electrònic.

 

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/2903123409814706/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad