Les dites i els remeis associats a les fruites i verdures

En aquesta ocasió l’expert Rafel Perelló ens fa un recorregut per les fruites i verdures de temporada i ens explica les principals expressions i per què poden servir algunes d’elles, tot passant per una de les botigues més emblemàtiques de la plaça de ses Verdures de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad