Instruccions a les persones que vigilaran per la seguretat a les platges

Fent especial menció al respecte per les distàncies de seguretat

 

El departament de Turisme ha reunit avui dematí a la sala de plens de l’ajuntament de Manacor a les persones encarregades de vetllar per la seguretat de les platges del municipi ara que comença la Fase 2 de desconfinament. El batle Miquel Oliver i la regidora de Turisme, Maria Antònia Truyols els han donat instruccions sobre la vigilància a les platges, fent especial menció a guardar en tot moment la distància de seguretat, dur les mans netes i boca i nas tapats en tossir o esternudar, recomanacions mediambientals i sanitàries o recomanacions respecte de l’activitat esportiva.

Tomàs Sureda: “Pels turistes serà estrany trobar-se unes platges sense serveis”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad