Instruccions a les persones que vigilaran per la seguretat a les platges

Fent especial menció al respecte per les distàncies de seguretat

 

El departament de Turisme ha reunit avui dematí a la sala de plens de l’ajuntament de Manacor a les persones encarregades de vetllar per la seguretat de les platges del municipi ara que comença la Fase 2 de desconfinament. El batle Miquel Oliver i la regidora de Turisme, Maria Antònia Truyols els han donat instruccions sobre la vigilància a les platges, fent especial menció a guardar en tot moment la distància de seguretat, dur les mans netes i boca i nas tapats en tossir o esternudar, recomanacions mediambientals i sanitàries o recomanacions respecte de l’activitat esportiva.

Tomàs Sureda: “Pels turistes serà estrany trobar-se unes platges sense serveis”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad