Un cap de setmana sense nous ingressats per coronavirus a Manacor

Bona senyal per afrontar el començament de la Fase 2

 

La xifra d’ingressats per COVID-19 a l’Hospital de Manacor continua essent estable. De fet no s’ha mogut de tot el que duim de cap de setmana. El que significa que hi ha els mateixos sis pacients que hi havia el passat divendres i el que suposa que la Fase 2 de desescalada s’afronti amb bons ànims per part del personal que fa feina al centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. Ara mateix idò, hi ha quatre afectats per coronavirus a planta i dos més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad