Un altre dia sense nous ingressats per coronavirus a Manacor

Continua la bona tendència de les darreres setmanes

 

Aquest divendres comença amb és mateixes dades que ahir, la qual cosa és, al cap i a la fi, una bona notícia. Les dades de malalts amb coronavirus ingressats a l’Hospital de Manacor marquen la tendència descendent de les darreres setmanes, el que es tradueix en quatre pacients a llits de la tercera planta reservades pel COVID-19, i dos més estan ara mateix a la Unitat de Cures Intensives (UCI). En total sis persones. Això vol dir que prest la situació del centre hospitalari podria quedar reestablerta, poc a poc, com abans de la pandèmia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad