Un altre dia sense nous ingressats per coronavirus a Manacor

Continua la bona tendència de les darreres setmanes

 

Aquest divendres comença amb és mateixes dades que ahir, la qual cosa és, al cap i a la fi, una bona notícia. Les dades de malalts amb coronavirus ingressats a l’Hospital de Manacor marquen la tendència descendent de les darreres setmanes, el que es tradueix en quatre pacients a llits de la tercera planta reservades pel COVID-19, i dos més estan ara mateix a la Unitat de Cures Intensives (UCI). En total sis persones. Això vol dir que prest la situació del centre hospitalari podria quedar reestablerta, poc a poc, com abans de la pandèmia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad