Reconeixement al grup de control d’higiene hospitalària de Manacor

Ara que poden reincorporar-se als seus serveis després d’assessorar a la resta de professionals

 

El grup de Control de la Higiene Hospitalària han estat els professionals que han format als Observadors Mirall al llarg d’aquestes setmanes a l’Hospital. Els qui han ajudat als seus companys en contacte amb pacients COVID-19 positius, tant a les unitats d’hospitalització com a UCI i Urgències.

“Ja heu de tornar a la vostra rutina, us heu reincorporat als vostres serveis per donar assistència als vostres pacients (rehabilitació, quiròfan, cirurgia sense ingrés, anatomia patològica, laboratori, consultes externes…). Des de l’Hospital , volem tornar a donar-vos las gràcies a tots. I també agrair als professionals de primera línea la seva confiança en aquesta figura. El nostre agraïment també per Pilar Ordóñez que durant aquest temps ha organitzat i gestionat els torns d’aquest nombrós grup”, ha recordat la gerència de l’hospital.

“No sabem que passarà d’aquí a uns mesos, els que sí que sabem, és que si tornam a viure aquesta situació, serà amb la presència dels observadors mirall”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad