Reconeixement al grup de control d’higiene hospitalària de Manacor

Ara que poden reincorporar-se als seus serveis després d’assessorar a la resta de professionals

 

El grup de Control de la Higiene Hospitalària han estat els professionals que han format als Observadors Mirall al llarg d’aquestes setmanes a l’Hospital. Els qui han ajudat als seus companys en contacte amb pacients COVID-19 positius, tant a les unitats d’hospitalització com a UCI i Urgències.

“Ja heu de tornar a la vostra rutina, us heu reincorporat als vostres serveis per donar assistència als vostres pacients (rehabilitació, quiròfan, cirurgia sense ingrés, anatomia patològica, laboratori, consultes externes…). Des de l’Hospital , volem tornar a donar-vos las gràcies a tots. I també agrair als professionals de primera línea la seva confiança en aquesta figura. El nostre agraïment també per Pilar Ordóñez que durant aquest temps ha organitzat i gestionat els torns d’aquest nombrós grup”, ha recordat la gerència de l’hospital.

“No sabem que passarà d’aquí a uns mesos, els que sí que sabem, és que si tornam a viure aquesta situació, serà amb la presència dels observadors mirall”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad