El servei d’ORA tornarà a estar operatiu a partir de dilluns

La zona blava tornarà a ser de pagament com a mesura emmarcada dins els protocols de desescalada progressiva

 

Aparcar en zona blava tornarà a ser de pagament a partir del proper dilluns 25 de maig. El servei d’ORA de la ciutat de Manacor tornarà al seu funcionament habitual com a mesura emmarcada dins els protocols de desescalada progressiva dels serveis municipals de Manacor per tal de facilitar la recuperació gradual de la normalitat i l’accés al centre.

“Hem de recordar que l’objectiu de l’ORA és el de regular les zones d’estacionament en superfície existents a la ciutat. L’ordenació i regulació de l’estacionament en ciutats com Manacor és necessària per assolir una rotació dels vehicles i optimitzar l’espai limitat a aquest fi a la via pública”, explica l’Ajuntament.

A la zona costanera de Porto Cristo, de moment no es preveu reobrir ni l’aparcament subterrani i ni l’ORA, ja que actualment no hi ha demanada del servei.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris i treballadors del servei d’ORA, s’han adoptat les mesures de prevenció de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 recomanades per les autoritats sanitàries:

-Respectar la distància de seguretat mínima de dos metres.

-Ús de mascareta per evitar contagis. Recordau que és obligatori en aquells espais públics (oberts o tancats) que no es puguin garantir dos metres de distància.

-Es recomana evitar tocar directament els botons de les màquines.

-Els treballadors de la SAM han adaptat la neteja a la nova situació i s’augmentaran les freqüències de desinfecció de les màquines.

A més a més, s’han instal·lat cartells informatius recordant als usuaris les normes de seguretat.

Des de la SAM es prega als usuaris que respectin les mesures de prevenció indicades, i que es consulti als treballadors en cas de dubte. Es poden dirigir als treballadors de l’ORA per comentar qualsevol idea que pugui sorgir per tal de millorar el servei i garantir la seguretat de tots en aquesta situació excepcional que vivim.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad