El servei d’ORA tornarà a estar operatiu a partir de dilluns

La zona blava tornarà a ser de pagament com a mesura emmarcada dins els protocols de desescalada progressiva

 

Aparcar en zona blava tornarà a ser de pagament a partir del proper dilluns 25 de maig. El servei d’ORA de la ciutat de Manacor tornarà al seu funcionament habitual com a mesura emmarcada dins els protocols de desescalada progressiva dels serveis municipals de Manacor per tal de facilitar la recuperació gradual de la normalitat i l’accés al centre.

“Hem de recordar que l’objectiu de l’ORA és el de regular les zones d’estacionament en superfície existents a la ciutat. L’ordenació i regulació de l’estacionament en ciutats com Manacor és necessària per assolir una rotació dels vehicles i optimitzar l’espai limitat a aquest fi a la via pública”, explica l’Ajuntament.

A la zona costanera de Porto Cristo, de moment no es preveu reobrir ni l’aparcament subterrani i ni l’ORA, ja que actualment no hi ha demanada del servei.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris i treballadors del servei d’ORA, s’han adoptat les mesures de prevenció de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 recomanades per les autoritats sanitàries:

-Respectar la distància de seguretat mínima de dos metres.

-Ús de mascareta per evitar contagis. Recordau que és obligatori en aquells espais públics (oberts o tancats) que no es puguin garantir dos metres de distància.

-Es recomana evitar tocar directament els botons de les màquines.

-Els treballadors de la SAM han adaptat la neteja a la nova situació i s’augmentaran les freqüències de desinfecció de les màquines.

A més a més, s’han instal·lat cartells informatius recordant als usuaris les normes de seguretat.

Des de la SAM es prega als usuaris que respectin les mesures de prevenció indicades, i que es consulti als treballadors en cas de dubte. Es poden dirigir als treballadors de l’ORA per comentar qualsevol idea que pugui sorgir per tal de millorar el servei i garantir la seguretat de tots en aquesta situació excepcional que vivim.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad