Lleu augment de malalts amb COVID-19 a l’hospital de Manacor

Que no modifica, de moment, la corba descendent

 

Les dades de malalts amb coronavirus ingressats a dia d’avui dijous a l’Hospital de Manacor marquen un lleu augment de casos respecte als dies anteriors, encara que no suposa cap modificació en la bona direcció mostrada en la corba descendent de les darreres setmanes. Així idò, quatre son els pacients que ocupen llits a les habitacions individuals de la tercera planta reservades pel COVID-19, mentre que dos més estan ara mateix a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad