AIPC-SyS presenta una instància per poder aparcar a les zones bus aquest estiu

A les entrades de Porto Cristo com de s’Illot s’han pintat llargues zones grogues que no s’activaran fins el novembre però no deixen aparcar fins aleshores

 

L’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) y S’illoters y Simpatizantes (SyS) han entrat una instància a al registre de l’ajuntament de Manacor, per tal que aquest faci les passes necessàries davant la Conselleria de Transport, a fi de poder utilitzar com a aparcaments de vehicles les zones que s’han pintat aquests darrers dies de groc perquè serveixin d’aturades d’autobus als carrers Mestral de s’Illot i a la Carretera de Son Servera de Porto Cristo.

“La nova concesionaria pareix ser que fins al mes de novembre no començarà a estar operativa, el que fa que aquestes aturades tampoc ho seran fins llavors. Per tant, davant la manca d’aparcaments que té Porto Cristo, demanam que aquest estiu es pugui aparcar”, reclama AIPC-SyS. “Ja que les vies són de titularitat municipal creim que l’Ajuntament hi ha de dir la seva en defensa dels interessos dels ciutadans i no hauria d’haver sutoritzat una reserva d’espai tan gran i que es senyalitzàs amb tanta antel·lació”, sosté el portaveu de la formació, Joan Gomila.

Un bus que no comença fins el novembre però ja lleva places d’aparcament

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad