Un bus que no comença fins el novembre però ja lleva places d’aparcament

Retxes grogues a l’entrada de Porto Cristo i s’Illot per un servei que estarà mesos a funcionar

 

Fa uns dies, operaris de la conselleria de Mobilitat varen pintar a les entrades de Porto Cristo i s’Illot tot un seguit de línies grogues en diagonal amb la paraula ‘Bus’, el que significa que és un espai exclussiu pel aquest servei i per la pujada i baixada d’usuaris; i al que al mateix temps vol dir que cap altre vehicle hi pot aparcar damunt. El problema és que el nou servei d’autobús no començarà a funcionar fins el proper mes de novembre: o sigui que treu places d’aparcament a veïnats de les dues zones i durant tot l’estiu.

Un fet que el partit AIPC-SyS ha denunciat a les xarxes amb una fotografia de la carretera Son Servera: “Aparcaments nous pel nou servei de bus. Fins aquí perfecte, o no!! El problema és que fins el mes de novembre no comença el nou servei, per tant no podem aparcar els portenyos durant tot l’estiu. A s’Illot exactament el mateix, els silloters sense aparcaments. El nou servei havia de començar al mes de gener del 2019. Ànims ja hi som!!”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad