Un bus que no comença fins el novembre però ja lleva places d’aparcament

Retxes grogues a l’entrada de Porto Cristo i s’Illot per un servei que estarà mesos a funcionar

 

Fa uns dies, operaris de la conselleria de Mobilitat varen pintar a les entrades de Porto Cristo i s’Illot tot un seguit de línies grogues en diagonal amb la paraula ‘Bus’, el que significa que és un espai exclussiu pel aquest servei i per la pujada i baixada d’usuaris; i al que al mateix temps vol dir que cap altre vehicle hi pot aparcar damunt. El problema és que el nou servei d’autobús no començarà a funcionar fins el proper mes de novembre: o sigui que treu places d’aparcament a veïnats de les dues zones i durant tot l’estiu.

Un fet que el partit AIPC-SyS ha denunciat a les xarxes amb una fotografia de la carretera Son Servera: “Aparcaments nous pel nou servei de bus. Fins aquí perfecte, o no!! El problema és que fins el mes de novembre no comença el nou servei, per tant no podem aparcar els portenyos durant tot l’estiu. A s’Illot exactament el mateix, els silloters sense aparcaments. El nou servei havia de començar al mes de gener del 2019. Ànims ja hi som!!”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad