Baixen a cinc els malalts per coronavirus a l’hospital de Manacor

Continuen les bones notícies. Una alta més

 

Una pacient menys a l’hospital de Manacor afectat per COVID-19. Una bona notícia que fa que ara mateix tan sols siguin cinc els malalts amb el virus que continuen ingressats al centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. D’aquesta manera les xifres van poc a poc millorant respecte a les de fa unes setmanes i sembla que ni la sortida dels nins ni l’entrada a la Fase 0 va afectar d’una forma considerable. De moment, tot el contrari. En aquests moments idò hi ha tres ingressats amb coronavirus a planta i dos més a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad