Aquests són els cinc pregoners de les Fires i Festes d’enguany

Un pregó que haurà de ser virtual, com la sortida dels Cossiers

 

El pregó de Fires i Festes enguany serà virtual. La situació sanitària impedeix viure les festes com es voldria i l’Ajuntament ha decidit dur-ho a terme de manera virtual. Es tracta d’un muntatge de fins a cinc vídeos de cinc pregoners i pregoneres coordinats i guionitzats pel periodista manacorí Antoni Riera.

Compartiran el pregó virtual:

Mia Aerts (Manacor, 2008) – Alumna del CC Puresa de Maria i Membre del Consell d’Infants de Manacor

Andreu Alba (Artà, 1978) – Setze anys de policia local a Manacor i vuit any que és Policia Tutor de Porto Cristo i s’Illot

Margalida Cortès (Manacor, 1988) – Treballadora social; i membre d’un programa d’assessoria jurídica a una ONG

Miquel Galmés (Manacor, 1976) – Pagès i empresari

Neus Salas (Inca, 1971) – Vint-i-tres anys vivint a Manacor; infermera i coordinadora del Centre de Salut Sa Torre

En qualsevol cas, l’horabaixa del divendres 29 de maig es podrà seguir a través de les xarxes de l’Ajuntament. Més endavant es concretaran els horaris. A més, les Fires i Festes d’enguany comprendran dos caps de setmana d’actes virtuals en els que encara s’estan treballant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad