Aquests són els cinc pregoners de les Fires i Festes d’enguany

Un pregó que haurà de ser virtual, com la sortida dels Cossiers

 

El pregó de Fires i Festes enguany serà virtual. La situació sanitària impedeix viure les festes com es voldria i l’Ajuntament ha decidit dur-ho a terme de manera virtual. Es tracta d’un muntatge de fins a cinc vídeos de cinc pregoners i pregoneres coordinats i guionitzats pel periodista manacorí Antoni Riera.

Compartiran el pregó virtual:

Mia Aerts (Manacor, 2008) – Alumna del CC Puresa de Maria i Membre del Consell d’Infants de Manacor

Andreu Alba (Artà, 1978) – Setze anys de policia local a Manacor i vuit any que és Policia Tutor de Porto Cristo i s’Illot

Margalida Cortès (Manacor, 1988) – Treballadora social; i membre d’un programa d’assessoria jurídica a una ONG

Miquel Galmés (Manacor, 1976) – Pagès i empresari

Neus Salas (Inca, 1971) – Vint-i-tres anys vivint a Manacor; infermera i coordinadora del Centre de Salut Sa Torre

En qualsevol cas, l’horabaixa del divendres 29 de maig es podrà seguir a través de les xarxes de l’Ajuntament. Més endavant es concretaran els horaris. A més, les Fires i Festes d’enguany comprendran dos caps de setmana d’actes virtuals en els que encara s’estan treballant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad