Un pacient menys amb coronavirus a la UCI de l’Hospital de Manacor

Sense noves altes per COVID-19 des de fa tres dies

 

Continuen els sis ingressats afectats per coronavirus de fa dos dies a l’hospital de Manacor. Les xifres no pugen ni baixen però sí que han variat pel que fa a la proporció. La bona notícia és que un dels pacients que fins ara era a la Unitat de Cures Intensives (UCI), ha passat a la tercera planta perque continui recuperant-se en millors condicions. Això vol dir que ara mateix els casos més lleus per COVID-19 al centre hospitalari manacorí són quatre, mentre que els altres dos continuen a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad