Un pacient menys amb coronavirus a la UCI de l’Hospital de Manacor

Sense noves altes per COVID-19 des de fa tres dies

 

Continuen els sis ingressats afectats per coronavirus de fa dos dies a l’hospital de Manacor. Les xifres no pugen ni baixen però sí que han variat pel que fa a la proporció. La bona notícia és que un dels pacients que fins ara era a la Unitat de Cures Intensives (UCI), ha passat a la tercera planta perque continui recuperant-se en millors condicions. Això vol dir que ara mateix els casos més lleus per COVID-19 al centre hospitalari manacorí són quatre, mentre que els altres dos continuen a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad