El Porto Cristo dels 60 des de les terrasses del penya-segat

La imatge

 

Ara que s’acosta un estiu inusual a Porto Cristo i a tota la zona costanera del municipi de Manacor, no està de més girar la mirada enrera i comprovar com lluïa el nucli porteny a finals de la dècada dels anys seixanta des de dalt de les roques devora els astillers. Quatre targetes postals copsades des de la terrassa situada dalt del penya-segat del carrer de la Vela (A. Subirats Casanovas. Escudo de Oro, 1968 / Seix Barral, 1968 / Foto Casa Planas, 1968 / Fotografía Torres, 1969) de la col·lecció de l’enquadernador manacorí Joan Riera.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad