El Porto Cristo dels 60 des de les terrasses del penya-segat

La imatge

 

Ara que s’acosta un estiu inusual a Porto Cristo i a tota la zona costanera del municipi de Manacor, no està de més girar la mirada enrera i comprovar com lluïa el nucli porteny a finals de la dècada dels anys seixanta des de dalt de les roques devora els astillers. Quatre targetes postals copsades des de la terrassa situada dalt del penya-segat del carrer de la Vela (A. Subirats Casanovas. Escudo de Oro, 1968 / Seix Barral, 1968 / Foto Casa Planas, 1968 / Fotografía Torres, 1969) de la col·lecció de l’enquadernador manacorí Joan Riera.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad