Com creus que s’ha de posar i treure la mascareta?

El vídeo

 

Martina Sastre, infermera de l’Oficina de Qualitat del Servei de Salut de la Conselleria, explica en aquest vídeo de quina forma s’ha de col·locar una mascareta quirúrgica, com la que ara és obligació portar quan sortiguem al carrer a espais públics molt transitats o a zones tancades. Una vegada posada no es pot tocar amb les mans a no ser que l’agafem d’una determinada forma pels elàstics, de quina forma ens l’hem de posar o què en feim després d’emplear-la són qüestions que a partir d’ara hem de tenir clares.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad