Toni Nadal: “Si m’han dit que me posi mascareta, me pos mascareta”

La imatge

El director de la Rafa Nadal Academy i ex entrenador durant anys del tennista manacorí, Toni Nadal també ha començat a entrenar… amb mascareta. A una entrevista publicada a la pàgina web de la propia acadèmia, ho deixa clar: “Si m’han dit que me posi mascareta, me pos mascareta”. “Evidentment és més còmode estar sense, però per a mi, que ja tenc una certa edat, em preocupa la meva salut i, sobretot, em preocupa no contagiar als nins”.

Toni Nadal explica que ara “és el que toca i és el que he de fer. Al final t’acostumes… Sabem que és una situació rara i que durant uns mesos l’haurem de dur i tant de bò tothom ho compleixi rigorosament perquè això significarà que hi haurà menys possibilitats de contagi i abans sortirem d’aquesta difícil situació”. Recorda també que quan va saber que es declararia l’estat d’alarma va haver de córrer perquè es trobava al Rafa Nadal Tennis Centre de Mèxic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad