La xifra més baixa d’ingressats per COVID-19 a Manacor en quasi dos mesos

Una nova alta deixa uns bons resultats per acabar la setmana

 

Bones notícies des de l’Hospital de Manacor. Després que ahir un nou pacient fos desintubat i sortís finalment de la UCI, avui continua l’evolució positiva amb una nova alta que deixa la xifra total d’ingressats en la més baixa de fa gairebé dos mesos, des de la primera setmana en que es començaren a diagnosticar els primers positius al Sector Sanitari de Llevant, la tercera setmana de març. D’aquesta manera avui diumenge són ‘només’ tres el afectats per coronavirus a planta i tres més en llits de la Unitat de Cures Intensives, per un total de sis.

“L’ús de guants està contraindicat, ens donen una falsa sensació de seguretat”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad