Coronavirus a Manacor: Dues altes i un pacient menys a la UCI

Baixada lleu d’afectats per COVID-19

 

Bones notícies, dues altes a planta i un pacient menys a la UCI. Les xifres d’ingressats per coronavirus a l’hospital de Manacor continuen fluctuant amunt i avall durant el transcurs de les darreres setmanes, símptoma de l’estabilitat controlada de la desescalada. Ara mateix, a dia d’avui dissabte són quatre els pacients que es troben en llits d’habitacions individuals de la tercera planta, específicament aillada per malalts amb COVID-19; i tres més els que es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). En línies generals el Sector Sanitari de Llevant manté la normalitat dins la crisi sanitària.

“L’ús de guants està contraindicat, ens donen una falsa sensació de seguretat”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad