PP de Manacor: “Si les empreses no resisteixen, tampoc produiran llocs de feina”

Els populars es feliciten per l’aprovació de part de la seva moció al ple per poder ajudar a empreses i autònoms

 

El PP de Manacor s’ha felicitat per un seguit de punts aprovats al darrer ple municipal amb la intenció d’ajudar empreses i autònoms del municipi després de la crisi per la COVID-19. “Si les empreses no resisteixen, a més de no generar ingressos tampoc produiran llocs de feina. A manco llocs de feina, més atur i més risc d’impagaments”, explicava la seva portaveu, Maria Antònia Sansó.

“Instam a tots aquells que puguin tenir un mal concepte de l’empresari a reflexionar sobre aquesta qüestió. Volem defensar la figura de l’empresari com a generadors de riquesa i llocs de feina. Elements indispensables, com també ho són els treballadors, per mantenir el teixit productiu i conseqüentment els ingressos per tributs de l’administració pública”. “Si un autònom, una botiga o una empresa han d’abaixar la persiana, indirectament la nostra butxaca també es pot veure perjudicada”.

Des del Partit Popular, tot i això, lamenten “que la nostra moció, molt meditada i treballada pel grup municipal Popular no fos aprovada en la seva totalitat. L’equip de govern no va voler votar a favor de poder sol·licitar l’aplaçament o fraccionament dels tributs locals a un any vista; ni a favor de la creació d’una comissió per redistribuir els pressuposts municipals”. “Refer els comptes locals per aquest 2020 ens sembla imprescindible per tal de poder fer front a les ajudes a famílies afectades per la crisi del COVID-19 que, a ben segur augmentaran exponencialment”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad