PP de Manacor: “Si les empreses no resisteixen, tampoc produiran llocs de feina”

Els populars es feliciten per l’aprovació de part de la seva moció al ple per poder ajudar a empreses i autònoms

 

El PP de Manacor s’ha felicitat per un seguit de punts aprovats al darrer ple municipal amb la intenció d’ajudar empreses i autònoms del municipi després de la crisi per la COVID-19. “Si les empreses no resisteixen, a més de no generar ingressos tampoc produiran llocs de feina. A manco llocs de feina, més atur i més risc d’impagaments”, explicava la seva portaveu, Maria Antònia Sansó.

“Instam a tots aquells que puguin tenir un mal concepte de l’empresari a reflexionar sobre aquesta qüestió. Volem defensar la figura de l’empresari com a generadors de riquesa i llocs de feina. Elements indispensables, com també ho són els treballadors, per mantenir el teixit productiu i conseqüentment els ingressos per tributs de l’administració pública”. “Si un autònom, una botiga o una empresa han d’abaixar la persiana, indirectament la nostra butxaca també es pot veure perjudicada”.

Des del Partit Popular, tot i això, lamenten “que la nostra moció, molt meditada i treballada pel grup municipal Popular no fos aprovada en la seva totalitat. L’equip de govern no va voler votar a favor de poder sol·licitar l’aplaçament o fraccionament dels tributs locals a un any vista; ni a favor de la creació d’una comissió per redistribuir els pressuposts municipals”. “Refer els comptes locals per aquest 2020 ens sembla imprescindible per tal de poder fer front a les ajudes a famílies afectades per la crisi del COVID-19 que, a ben segur augmentaran exponencialment”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad