El manacorí Sebastià Gris estrena la cançó ‘Tots tenim problemes’

El vídeo

 

El músic manacorí Sebastià Gris ha publicat avui divendres al seu canal de Youtube la cançó Tots tenim problemes, en la que ell mateix es dedica a tocar tots els instruments que sonen i per la que ha comptat amb la col·laboració de distints amics i familiars. Es recomana la seva escolta amb auriculars d’un videoclip, ‘estil confinament’ on es compartimenten finestres i missatges.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad