Dos ingressats més per coronavirus a l’hospital de Manacor

Un petit augment que entra dins les previsions normals

 

Dos pacients més amb coronavirus ingressats a la tercera planta de l’Hospital de Manacor, fan que les xifres d’aquest divendres al Sector Sanitari de Llevant pugin dels set als nou afectats totals. Un petit augment que de moment no causa cap alarma i que entra dins els paràmetres normals de la desescalada programada pel govern central. Ara mateix són per tant cinc els pacients a planta i quatre més els que ocupen llits de la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera de poder millorar.

L’Hospital desmenteix el rumor sobre l’ocultació de més pacients amb COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad