Dilluns tornen a obrir els aparcaments subterranis de Sant Jaume i Na Camel·la

El servei ORA no es reactivarà a Manacor fins d’aquí unes setmanes

 

Els aparcaments soterrats de la plaça de Sant Jaume i Na Camel·la tornaran a obrir dilluns durant tot el dia per tal de facilitar la recuperació gradual de la normalitat i l’accés al centre de la ciutat arran de l’obertura de l’activitat comercial i de restauració. Es pretén estalviar temps i combustible als conductors, evitar embossos als carrers del cèntrics i, sobretot, fer més agradable l’ambient millorant la qualitat de l’aire gràcies a la reducció del trànsit de vehicles, explica l’Ajuntament.

Per tal de garantir la seguretat dels usuaris i treballadors dels aparcaments soterrats, s’han adoptat les mesures de prevenció de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 recomanades per les autoritats sanitàries:

·Respectar la distància de seguretat mínima de 2 metres. Per tal de facilitar que els usuaris puguin mantenir la distància de seguretat al caixer, s’ha habilitat una zona d’espera.

·Serà obligatori l’ús de mascareta per evitar contagis.

·Es recomana evitar tocar les diverses superfícies dels aparcaments soterrats. De totes maneres, s’ha adaptat un protocol estricte de neteja i desinfecció per les màquines i el terra.

·Recordar que es pot pagar al caixer amb mòbil o targeta de crèdit.

·A l’aparcament es facilitarà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció dels usuaris.

Per la seva part, els treballadors de la SAM han adaptat la neteja a la nova situació i s’augmentaran les freqüències de desinfecció de les màquines i espais. A més a més, s’han instal·lat cartells informatius recordant als usuaris les normes de seguretat.

El servei d’ORA de Manacor serà el següent a reprendre l’activitat en les setmanes vinents. Tot i això, pel que respecte a la zona costanera de Porto Cristo, de moment no es preveu reobrir ni l’aparcament i ni l’ORA.

Des de la SAM es prega als usuaris que respectin les mesures de prevenció indicades, i que es consulti als treballadors en cas de dubte. Es poden dirigir als treballadors dels aparcaments soterrats per comentar qualsevol idea que pugui sorgir per tal de millorar el servei i garantir la seguretat de tots en aquesta situació excepcional que vivim.

No és Camel·la, és Camella

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad