L’Hospital desmenteix el rumor sobre l’ocultació de més pacients amb COVID-19

El missatge de la falsa infermera ja està en mans de la Policia

 

Durant els darrers dies molts han estats els veïnats de Manacor que han cregut una nota de veu, enviada el cap de setmana per Whatsapp, en el que una suposada infermera de l’hospital comarcal alertava de l’augment de pacients afectats per coronavirus a la tercera planta del centre i alarmant sobre una possible ocultació de les dades reals per part de la direcció. Una nota de veu falsa que ja està sent investigada per la Policia.

La suposada professional parlava de fins a disset casos més dels oficials i d’una repuntada que podria fer que l’hospital es ves obligat, fins i tot, a obrir una altra planta amb més llits per poder contenir els nous malants per la pandèmia. Res d’això té cap fonament. Lluny d’especulacions, les dades oficials són les que ens parlen de la vertadera evolució de la malaltia al nostre Sector Sanitari.

D’aquesta forma, avui les xifres d’ingressats amb coronavirus continuen essent les mateixes que ahir. És a dir, tres afectat amb coronavirus que continuen a planta i quatre més a la Unitat de Cures Intensives (UCI). En total idò set ingressats que fan que l’estabilitat sigui la tendència de les darreres setmanes de confinament fins a la Fase I.

Els ‘observadors mirall’: els qui miren per la seguretat dels EPI de l’hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad