Comencen les obres per rehabilitar el passeig marítim de Cala Murada

La imatge

 

Després del pas del temporal Glòria per l’est mallorquí i que va deixar nombrosos desprepefectes a la primera línia de localitats manacorines com Porto Cristo, s’Illot, Cales de Mallorca o Cala Murada, finalment l’empresa adjudicatària de les obres per arreglar el passeig marítim d’aquesta darrera, ha començat les obres de reparació de les parets que es sustentaven i de la resta d’elements per fer-lo més segur. Està previst que les obres durin entre tres i quatre setmanes.

 

Les platges tendran bandera vermella i socorrista per evitar el bany

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad