Comencen les obres per rehabilitar el passeig marítim de Cala Murada

La imatge

 

Després del pas del temporal Glòria per l’est mallorquí i que va deixar nombrosos desprepefectes a la primera línia de localitats manacorines com Porto Cristo, s’Illot, Cales de Mallorca o Cala Murada, finalment l’empresa adjudicatària de les obres per arreglar el passeig marítim d’aquesta darrera, ha començat les obres de reparació de les parets que es sustentaven i de la resta d’elements per fer-lo més segur. Està previst que les obres durin entre tres i quatre setmanes.

 

Les platges tendran bandera vermella i socorrista per evitar el bany

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad